6/29/2012

city in skotland

1 2 3 4 5 6 7 8
sunday
sunnuntaina me saavuttiin edinburghiin ja suunnattiin lentokentältä tietty eka hotellille. ei me kauaa jaksettu hotellissa olla joten lähettiin heti kiertelee vanhaa kaupunkia. käveltii myös princes streetin ( pääostoskatu ) läpi, mutta kaikki kaupat oli ehtiny mennä jo kiinni joten ei ostettu vielä mitään. 
 
 9 10 11 12 13 14 15 16
monday
maanantaina me alotettiin päivä aamukahvilla costassa ja sen jälkee päätettiin shoppailla ja käveltii princes streetti läpi. käytiin ostosten jälkee hotellil ja lähettii rannalle. siel sitte käytii syömäs ja vietettii iltaa. 

 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
tuesday
tiistai alotettiin käymällä starbucksilla aamukahvilla. sen jälkee mentii tonne ihme edinburhgin linnaan. siel kierreltii ja mentii sit syömään sen jälkee. seuraavaks sit mentii camera obscuraan tai johonki sellasee. se oli niinku täynnä kaikkee näköharha juttuja ja oli tosi siisti paikka! 

 30 35 36 37 38
wednesday
alotettii meijä viimene päivä edinburghissa käymällä the elephanth housessa aamukahvilla. siitä sitte liikuttii johonki edinburghin national museumiin. se oli ilmane ja aivan sairaan valtava. siel oli kaikkee muumioista kiviin ja eläimistä robotteihin. museosta lähettyä mentii st jamesin shopping centteriin ja käveltii taas princes street läpi. ostelin tuliaisia kaikille ihmisille ja pari paitaa viel itelleni. 

torstaina sitte lähettii aamu neljältä lentokentälle ja oli nukkunu huikeet varttitunnin. 
mutta sitä vaa et vastatkaa toho kyselyy mite on, et haluutteko kuvia ostoksist vai ette ku ite en osannu päättää nii annan teille sen oikeuden.  

8 kommenttia:

 1. Vähä ihania ja hyviä kuvia! :--) Ja muutenki kiva postaus (:

  VastaaPoista
 2. sulla on tosi ihania kuvia täällä sun blogissas :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan olen tää sun blogis :) Ihanan selkee ja oot itekkin tosi nätti :) ja juu mua ainakin kiinnostais, että mitä oot ostellu (::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitti kovasti! ja joo, voit kattoo tosta uusimmasta postauksesta! :):)

   Poista
 4. http://essunkuvat.blogspot.fi/2012/07/haaste.html <---Haaste(;

  VastaaPoista