11/04/2012

KUKA ON VERATUULI

1
mä päätin nyt tsempata itteeni ja tehä teille tälläisen " kuka on veratuuli " postauksen joka kertoo siis musta ja mun elämästä eli aijoin aika aivoimesti kertoo teille itestäni. mä siis synnyin maailmaan 21.5.1998 jyväskylän keskussairaalassa. elin ne ensimmäiset vuodet kuokkalassa ja vaajakoskelle muutettiin kun mun sisko syntyi. pari vuotta sen jälkeen mun vanhemmat sit alko riitelemään ja lukittauduttiin mun siskon kanssa monesti vessaan piiloon. ei me sillo ees ymmärretty mite väärin se kaikki periaatteessa ees oli. pian me muutettiinkin sitten äidin kanssa pois iskän luota.
2mun seuraava elämänvaihe tapahtu sitte muuramessa. mä aloitin siellä mäkelänmäen ala-asteen ensimmäisen luokan. mä sain sinä aikana uuden isäpuolen ja velipuolen ja äitipuolen ja vihasin niitä kaikkia ylikaiken. sillon mä oisin halunnu et mun vanhemmat ois onnellisesti yhessä, mut näi jälkeen päin aatelle en haluis sitä yhtää. tosiaa, muuramesta mä sain ihan hirveesti kaikkia ihania kavereita joita mä haluisin nykyäänki nähä vähä useemmi. kun mä siis olin viidennellä, me muutettii takaisin jyväskylään. kuokkalaan josta mun elämä olikin saanut alkunsa. ja voitte vaa arvata kuinka suuresti mua vitutti se muutto.
3
mä sit menin syksyllä tikan kouluun. siellä mulla vaihteli aivan tosipaljon kaverit sen vuoden aikana, koska olin uus. mä olin aina ollu tosi kovaääninen ja avoin, mutta sillo mä jotenki vetäydyin sisäänpäin ja olin hiljainen. mä en tiedä mistä se johtu. varmaa just siitä, että tollane tilanne oli mulle nii uus ja jotenkin outo. äh, kuulostan tyhmältä. se vuos mateli jotenki tosi hitaasti läpi ja mulla oli tosi vaikeeta iskän kanssa. mä en ois ikinä halunnu mennä sinne ja kun en menny nii sossut teki siitä jonku valtavan älämölön. mua ei vaa kiinnostanu. olihan mulla myös sillo paljon hyvää mun elämässä. mä hullaannuin täysin tanssiin ja lopetin ihan kaikki muut harrastukset. mä sain uusia kavereita. käytiin ulkomailla ja kaikkea muutakin tapahtui. mun elämään saapu myös uus isäpuoli ja kaks velipuolta. tälläkertaa mä luokittelin ne siedettäviks. 
4
sen jälkee koitti sitten seiska luokka in kuokkalan koulu. mun luokalle tuli siltä mun edelliseltä luokalta yks tyttö ja kaks poikaa. mä sain kummiski heti mun uudelta luokalta kavereita.
Kuva otettu 26.11.2011 klo 20.16seiskalla mä muutuin aivan törkeesti. niin ihmisenä ku ulkonäössäki. mä aloin taas olla avoin ihminen ja keväällä rupesin löytämään mulle sopivampaa tyyli suuntaa, alku syksystä ku olin ollut vähän lissu. ihmisenä mä rupesin muodostamaan asioista omia mielipiteitä, eikä mua enää niin paljon kiinnostanu muiden mielipiteet. tajusin et mä voisin olla iha sellane ku mä haluisin. valitettavasti jotkut sai musta tosi väärän kuva, sellasen et mä luulen olevani joku maailmannapa. no ehkä mä vähän olinki, mut sitä mä en enää todellakaa ole.
Snapshot_20120831_26
kasille mennessä mä löysin tosi kivan kaveriporukan itelleni. niiden kanssa mä pystyin olemaan täysin oma itseni. mä aloin saamaan myös mun perheasioita kasaan ja muutenki asiat selkeyty. 
Kuva otettu 03.11.2012 klo 16.28 #2
mä en tiiä koostuko tästä postauksesta mitään tai en tiiä miten mä oisin tän oikee tehny. mä aattelin kertoo viel jotaki faktoi musta. mä tanssin: jazz, hiphop, showjazz & nykytanssia > kuuntelen gagaa & dupsteppiä > en usko jumalaan > tykkään tummansävyistä > mulla on nälkä melkee aina > isona muutan englantiin > haluun lentää > joku huippukamera ois kiva > mä oon itseasias onnelline et mun porukat eros aikoinaa ja et mun elämäs on sattunu nii paljo vastoinkäymisii, koska ne on muovannu musta tälläsen ku mä oon > ok oon tekopyhä > ja nolo > kuka ees tekee tälläsen postauksen ? > julkasenkohan mä tätä ees > okei antaa palaa.
ps. noi kuvat on web koska musta se jotenki sopi tähän juttuu. en halunnu vetää tätä jostai syystä asiallisemmaks vaa heitellä jotai täysin random kuvia. 
pps. älkää ottako tätä liia vakavasti

22 kommenttia:

 1. Tää oli paras postaus minkä oon lukenu!

  VastaaPoista
 2. joo vera tää on ehkä sun paras postaus!!

  VastaaPoista
 3. tää on sun ehdottomasti paras postaus! kirjotit tosi hyvin ja just tällaset postaukset on tosi hyvii, ku lukijat saa kuvan millanen elämä sulla on ollut ja on. Kiitos tästä postauksesta!(:<3

  VastaaPoista
 4. kuin kiva tälläne !!!!! :--)
  http://topiaaas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä postaus:)Oot tosi nätti:)
  sugarcamera.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Ihan hullun kiva tää! Ja kiva ku kerrot noin avoimesti kaiken ja sillee jos tajuut mitä tarkotan :D

  VastaaPoista
 7. Oon tässä nyt lueskellu 106 postausta, ihana blogi sulla (oli pakko liittyy (;) (: Tääki postaus on kiva, mukava idea! (: Käy toki kurkkaa munki blogi petruskakirjoittelee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitti iha hirmusesti !! :):) ja mite ihmeessä sä jaksoit niin monta lukee, ite oisin varmaa kohdannu kyllästymisen multihuipentuman.

   Poista
  2. Oli hauska seurata kuinka tää blogi on muuttunu :D Ja sen huomasin esim sen millo kuvien laatu alko muuttuu huomattavasti ja tekstiki oli kivempaa (: Jatka vaa samaan malliin (;

   Poista
  3. vautsi mä oon kyllä tosi otettu tästä. kiitti tosipaljo viel ! :)

   Poista
 8. oi sulla on ihana blogi! :) ja tää postaus oli iha tosihyvä!

  VastaaPoista
 9. Vera ihan uskomatonta että pystyt jakamaan kaiken ton! Oot niin ihana ja oon ylpeä susta!! Itellekkin kävi samoin että vanhemmat eros, mutta se tapahtu nyt. Itekkin oon kokenut kaikkea ja onneks tiedän etten oo ainut! Oikeesti oot ihan huippu vera! Tykkään susta niin paljon. Osaat kirjottaa hirmu hyvin ja sulla on lahjoja. Ja hyvä että sulle kuuluu nyt hyvää ja että oot päässy elämässäs raiteilleen. Jatka samaan malliin ja tää oli ihan älyttömän hyvä postaus. Oot rakas<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä olin tosi pitkää harkinnu tällasta postausta enkä aluks ees meinannu julkaista tota mut toisi kävi. jajoo, sillo ku porukat eroo joutuu kokee vähä kaikellaista, toisaalta riippuu kyllä aika paljolti varmaa tapauksesta mutta kummiski. ja voi kiitos tästä kaikesta, mäki tykkään susta iha hirmu paljon!! voimii sullekki noitten sun porukoittes kans! säki oot rakas<3

   Poista
 10. Btw mäki oon ollu tikankoulus. Sairasta porukkaa.

  VastaaPoista