11/11/2012

SIRKLAUS SIRKLAUS

7 8 9 10 11 12
noni moi taas. nää kuvat on tosiaa lauantailta ku oltii kattomassa mun pikkusysterin luistelukisoja. sen joukkue sijottui jossakin lohkossa kolmanneksi joka on musta ainaki tosi hyvin koska ei olla pk seudulta. sen lisäks sitte nähtii jotai näitä suomen ja entisii maailmanmestari joukkueita. iha siisti meininki oli, mut ei toi luistelu kyl jotenki oo mun juttu yhtää. liian tarkkaa. muttajoo tänää oli isänpäivä, ette varmaa tienny, mutta siis menin iskälle ja käytii mummolassa ja jotai sellasta pientä säätöö mutta tosiaa joo. huomenna en mee vielä kouluu, koska mullon taksvärkki, jes! pesen saunan ja thats it.

12 kommenttia:

 1. kiva blogi! :--)

  toospeechless.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. tosi kiva blogi:) sait uuden lukijan:)

  http://smileyouonlyliveonce-helmi.blogspot.fi/ käy tsekkaa mun blogi:)

  VastaaPoista
 3. mikä kamera sulla siis on?:) varmaa lukee täällä jossain, mutta en nyt jaksa ettiä :D:D

  maailma-on-kaunis.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. ihmettelen vähän tota et taitoluistelu ei oo sun juttu, koska se on liian tarkkaa. kyllä sen tanssinkin pitäis hiton tarkkaa olla että hyvältä näyttää... mut kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää no se on vähä vaikee juttu selittää. tai siis ku toi luistelu on jotenki nii vakavaa, tanssi on nii paljon rennompaa. sitä on vähä paha selittää, mutta niin se vaa mun mielestä menee ainaki mun kohalla. ja kiitti!

   Poista
 5. Sulle olis liebster blog -haaste mun blogis:)!

  http://believeyourdreams-juuliiz.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

  VastaaPoista