4/16/2013

JONKUN MIELESTÄ RIMOJA MÄ ALITAN

1 2 3 4
varmaa monella teistä on instagram ja facebook ja joka paikka ihan täynnä noita bostonin osanottoja. onha se tosiaan surullista et tollasta sattuu, mut pitääkö ihan kaikkien aina osanottaa erikseen. sä voit osottaa kunnioitusta tollasta kohtaa muutenki ku kirjottamalla jotai " pray for boston " tai jotai muuta vastaavaa. entiiä voitte olla erimieltä mut mua ainaki ärsyttää tollanen hirveen haloon nostaminen. tapahtuuha melkee vastaavanlaista muullonki, mut ei niistä näi isoo juttua tehä. koko hiton sosiaalinenmediaki täynnä tota samaa. tää ärsyttää mua varmaa sikski näi paljo ku oon aivan älyttömän väsyny. 

34 kommenttia:

 1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Menee yli tommonen..

  rosbblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jepjep varmaa taas tälläne massailmestymä... ku muutkin osanottaa nii sit kaikille tulee sellane fiilis et itekki pitää

   Poista
 2. Joo-o, oon nii täysin samaa mieltä, ne muutaman aamulla vielä ymmärs mut nyt niitä ei oo enää muutama..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aamulla tää juttu pysy viel jotenki kasassa mut nyt tää on räjähtäny käsii.

   Poista
 3. Mä oon ihan toista mieltä! Siis ihmisiä on kuollu jonku sairaan tyypin älynväläyksen takia, ajattele niitä kaikkia perheitä ja sukulaisia ja kavereita jotka menettää jonku vitun hullun takia vaikka oman isänsä. Jos sun sukulainen ois kuollu siellä, niin et varmana pitäis muiden osanottoja turhina, vaan arvostaisit niitä. Mitä siitä että pari päivää sun facen etusivu on täynnä boston juttuja, et voi ajatella noin itsekkäästi! (tää on tosin vaan mun mielipide, oisin laittanu anona mut ei voi, älä vihaa mua)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha onneks et laittanu anona, arvostan sun meilipidettä! onhan toikin toisaalta ihan totta, mut sit pistää miettii et jossai pakistanin pommituksis kuolee satoja ihmisiä ja tuolla niitä kuoli kolme. silti nää pakistanin pommitukset ei saa näi paljo huomioo ku tää boston juttu, se mun pääpointti tossa kirjotuksessa oli. heti ku usassa tapahtuu tällästä nii ihmiset nostaa älyttömän haloon.
   oon sitte varmaa hirvee itsekäs ku aattelen näin. eipä kai sille mitää voi.

   Poista
 4. Ite en oo nähny fb:ssä yhen yhtä tommosta julkasua, muutaku joku on jakanu jotain iltalehden linkkiä, joten en oikeen voi ottaa kantaa tähän juttuun..

  Mut sulla on kyl tosi kivan olonen blogi ja jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho aika jännä mut oo onnelline. mulla ei ainakaa yhes vaihees etusivulla ollu yhtää mitää muuta ku boston boston ja boston.

   heh kiitti paljo! :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Muutenkin kirjotat kivasti ja selvästi. Sun postauksetakaan ei oo koko ajan samanlaisia, vaan kivasti eri juttuja jokaisessa :)
  ja oon aika samaa mieltä ton Boston jutun kanssa. Onhan se tietty surullista, mutta kuin tukkoon koko Internet ym. menis jos kaikki alkas ottaa osaa niiden Afrikassa kuolleiden pienten lasten perheille? Ja miks nää afrikkalaiset ois yhtään vähempi arvosia kun ne amerikkalaiset?
  "There can be no special cases, because everyone is a special case for someone" kuten joku joskus viisaasti totes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voutsi kiitti paljo! :)
   juurikin näin. minkäs teet, amerikka on aina amerikka.

   Poista
 6. Aivan ihana blogi! Ja tosi hienoja kuvia!<3

  VastaaPoista
 7. Oot nätti ja kiva blogi <:

  http://iseeabiggerdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. sulla on ihan uskomattoman hieno blogi! sait ehottomasti uuden lukijan!:) olis kiva jos kävisit kattomassa mmun ja kaverini yhteisen blogin :

  http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. ihana blogi:)! mikä malli sulla on tässä blogissas?:-) kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vou kiitti!:) ja mulla on kai se dynaamisista joku, en todellakaa yhtää muista :(

   Poista
 10. ihana blogi :)! voisitko auttaa mua yhessä hommassa joka liittyy flickriin? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh kiitti paljo! :) ja kerro toki!

   Poista
  2. Upeita kuvia & kivan olonen blogi! :-)

   http://my-imagination-world.blogspot.fi/

   Poista
  3. Sellasta, että miten saa noista flickrin kuvista sellaset reunat pois? D: ku sullahan niitä ei oo ! Jos et ymmärrä mitä reunoja tarkotan, niin voit käyä kattoon vaik tuolta mun blogista?

   http://titmotfiiii.blogspot.fi/

   Poista
  4. joo mä en oikeestaan enää tiiä ku html koodi on vissii muuttunu enkä oo uskaltanu lähtee muokkailee sentakia tätä ulkoasua enää. en siis osaa auttaa :(

   Poista
 11. oon samaa mieltä sun kanssa tosta Boston jutusta! :)

  VastaaPoista
 12. Voi ku kivoja kuvia!:) Sulla on muutenki kivan olonen ja tosi selkee blogi:)

  http://storyoftiinaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista