5/25/2013

MY HEART IN MY THROAT

1 2 3 4
5 luultavasti suurinosa teistä lukijoista ei tiedä että google reader on poistumassa ( huhun mukaan jo kesäkuussa ) joka siis selkokielellä tarkoittaa sitä että enää bloggerin kautta et voi seurata blogeja. tuo lukija palkki siis tulee posahtamaan taivaan tuuliin ja niin myös te kaikki ihanat ihmiset joita en todellakaan halua menettää. niimpä päätin nyt ilmoittaa teille että jos haluatte vielä jatkossa seurata mun blogia kannattaa siirtyä seuraamaan sitä vaikka jo nyt tuonne bloglovinin puolelle. meitsi luuli alunperin et tää olis joku keksitty juttu, mut nyt oon saanu sisäistettyä sen tosiasian et kohta mun blogia ei välttämättä seuraakkaan enää ne kuusisataa loistavaa ihmistä.

8 kommenttia:

 1. Ite oon taas kuullu että toi on vaa huhu joka ei ole totta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiin mäki oon viimeset kolme kuukautta uskonu mut nyt oon vihdoi saanu pätevän todistuksen siitä et toi kokojuttu ois totta. ja siinä tapaukses tää ei ois ekasivusto mis näi tapahtus, vastaavia on muitaki.

   Poista
 2. http://emmppu.blogspot.fi/2013/04/tarkea-ilmoitus-asia.html

  Tuossa lukee taas toisenlaista? Ja katsottiin kaverin kanssa Wikipediasta ja kaikesta että pitäs olla mahdollista seurata hallintapaneelin kautta. Ei oo tosin varma ettei se poistu, varmuuden vuoksi on hyvä siirtyä blogloviniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho outoa :o mun käsityksen mukaa jo osasta sivustoista on poistunu toi google reader mitä tää blogger just siis käyttää mut en sit tiiä onks joku muukin tapa seurata mahdollinen. tulee iha mielenkiintost seurata mitä täs tapahtuu.

   Poista
 3. mun mielestä poistuu joku muu googlen seurausjuttu poistuu mut ei toi varsinainen lukijajuttu :o eihän siinä ois mitään järkee :o

  mut kivoja kuvia kuten aina :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä!!! täysin samaa mieltä!
   ja kiitos paljon :) !!

   Poista
 4. Mun käsityksen mukaan myös kyse on siitä, ettei toi lukija-palkki oo katoamassa mihinkään, eli siis että blogeja voi seurata edelleen ihan sieltä hallintapaneelin kautta. Google reader tulee kyllä poistumaan, mutta se ei oo toi lukijapalkki :-)

  http://pienivarpunen.blogspot.fi/2013/05/hidastakaa-vahan-hatikoijat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi hyvä huh!!! kiitos tiedosta pistän korvan taakse :)

   Poista