7/24/2013

YKSITELLEN KESÄS YKSI HELLE

1 2 3 4 7 6 5 8 9 10

tänää tapahtu jotai tosi siistiä ja uutta. mä avasin sähköpostin ja mulle oli tullu indiedayssiltä ehotus että lähtisin mukaa indiedays inspiration systeemiin. mä alus epäröin, mut nyt oon iha varma et lähen mukaa. tollasta tilaisuutta ei välttämättä tuu toista ja toi on älyttömän hieno juttu oikeesti. mun blogi ei tuu muuttumaan muuten ku et tonne sivuun tulee vaan sellane musta palkki. postauksista ja kaikesta muusta päätän edelleen mä. oliko teistä mun järkevä lähtee mukaa toho juttuun? 

16 kommenttia:

 1. kui cool, että sun blogia on ajatellu laittaa tohon inspiration systeemiin mukaan! kyllä kannattaa varmaa lähtee mukaan, jos siltä tuntuu! miksei ei olisi järkevää, ainaki jännä kokemus hei :) kannattaa viel miettii, ihana ulkoasu sun blogillas muute!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo tulee kyl olemaa tosi siistiä, varsinki tällee aluks nähä mitä täs tulee tapahtuu!:) ja voi kiitos paljon:)!

   Poista
 2. Ihana blogi ja oonkin jo sun lukijas bloglovin kautta ;33 ♥

  fffuck-the-what.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu että oot saanut ton kutsun, onhan se harvinaislaatuinen mahdollisuus, mutta aika harmillista on se, että vähän keskinkertasemmillekin blogeille on tullut kutsuja (en tarkoita nyt sua, blogis on huippu). Tuntuu et vähintään joka toinen blogi on nyt mennyt mukaan tuohon, tai ainakin todella monessa blogissa on tullut vastaan se ''sain jännää sähköpostia'' -postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa oon huomannu täysin saman jutun ja se pistikin hetkeks miettimään, mutta aattelin et jos ne näkee jotain potenttiaalia niissä blogeissa/blogaajissa. ainaki nyt lähen iha kokeilun ja vaihtelun vuoks mukaa! kuulostaa iha jännältä jutulta :)

   Poista
 4. Hei onnee!! =) En kyl yhtään ihmettele, et sulle ehotettiin sitä. Tää blogi on upee!

  VastaaPoista
 5. onneks olkoon ja kyllä oot sen kutsun ansainnut, jään seurailemaan blogiasi! :-)

  VastaaPoista
 6. siistii et pääsit inspirationiin, vaikka mun(kin) mielestä siinä on vähän liikaa porukkaa mut ansaitset sen kyl todella!! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiiiii kiitti niina!! ois muuten tosikiva nähä tässä jokupäivä taaas :)

   Poista