9/30/2013

UNDER THE SHEETS

1 2 3 4 5 8
mul alko tänää tetti! oon siis sokkarin kauneusosastolla laittelemas meikkejä ja haistelemas hajuvesiä mikä on oikeestaan ihan mukavaa. huomenna meen töihi 11-17 ja sen ke-pe 7-13 joka on ihaperseestä, koska mun pitää herätä viideltä. viideltä. joo en sano mitää. oon postannu yhtäkkiä kolmenapäivänä putkee. tuli joku hetkelline postausinto. ja on ollu aikaa. älkää tottuko tähä, kyl mä kohta taas hiljenen.

21 kommenttia:

 1. Tätä on varmaan kysytty monesti,mutta mikä kamera sulla on? Sun kuvat on aina vaan niin täydellisen hyvä laatuisia ja hienoja!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha itseasiassa ei oo kukaa pitkää aikaa kysyny! mut mulla on canon eos 1100d ja objektiivina käytän 55-250mm !! kiitos iha tosipaljon :)!!

   Poista
 2. hei mäki meen stockan kosmetiikkaosastolle tettiin joskus marraskuus! :D kiva tää postaus, nää sun kuvat on ihania!

  VastaaPoista
 3. Kuvat on vaan aivan upeita :o Mutta myö häiritsee paljon, koska et käytä postauksissa isoja alkukirjaimia :/ Mutta tämä on vaan mun mielipide. Vielä kerran: aivan upeita kuvia :))

  http://flyingtiger-jenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooh voi kiitos:)! ja se ärsyttää montaa muutaki, mut en mä osais kirjottaa isoilla kirjaimilla. se ei ois enää mua.

   Poista
 4. Voi vitsi ku upeita kuvia! :)
  jr-myownwayofmylife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva blogi sulla!! :-) käy kurkkaa minunki blogia -->http://loveisabeautifuldream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tykkään tosi paljon sun kuvista! Oon aikasemminki käyny kurkkimassa tätä blogia ja hyvältä vaikutti jo silloin!

  VastaaPoista
 7. mua jotenki häiritsee sun blogissa se että melkein kaikki kuvat mitä sulla täällä on niin ne on otettu ulkoa ja niissä kaikissa on kunnon poseeraukset! sun blogi saattais olla vielä parempi jos et yrittäis niin paljoa noitten kuvien kanssa, mut muuten hyvä blogi, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ulkona on parempi valo, ite vihaan ylikaike sisällä otettuja keinovalokusi kuvia. ja hahahhahahahhaaah poseeraukset? kai sääki mietit miltä näytät ku susta otetaa kuvia vai ootko sellasel ilmeellä mikä sul on ku istut kello ysi illalla bussissa ja meinaat räjähtää stressii? en tainnu hiffaa mitä ajoit takaa. anteeks ku panostan kuvauksee, voin mä niitä heilahtaneita ja laaduttomiaki pistellä. sunmielest vitusti virheitä ja silti tykkäät? haaaha juu ei siinä. thanks dude ja ens kerralla kommentoi omalla nimellä jos haluut mun oleva mukavampi, eimuuta.

   Poista
  2. en tarkottanu tätä mitenkään pahalla! huomasin vaan sen että kaikki kuvat on otettu ulkona ja siinä ei oo mitään pahaa! sori jos ymmärsit tän väärin! ja oot oikeessa mietin mäki miltä näytän ku musta otetaan kuva! oon kauheen pikkutarkka ja pahoillani siitä! ja oikeesti tarkotin sitä että hyvä blogi, koska kirjotat tosi hyvin!!

   Poista
 8. Wau. Aivan ihana blogi ♥ tosi upeita kuvia, kirjoitat myös aika hyvin. Mun mielestä voisit ehkä kirjoittaa isoilla alkukirjaimilla lauseen alussa, silloin vois olla ehkä vähän kivempi tekstejä lukea, mutta muuta pahaa sanottavaa ei mulla oo tästä blogista. Oot muuten myös tosi kaunis!

  http://pinjaletta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vou kiiitos paljon:)! haha ton saman oon kuullu nyt kakskytkertaa mutta en ole muuttamas mun kirjoitustapaa. tuo tuntuu ainoalta ja oikealta ratkaisulta. kiitos mielipiteestäsi!

   Poista
 9. Haluatko tuskahelpotusta tuohon sun heräämiseen? - Mä herään aamuvuoroihin (6:30) klo. 3:45 jos en saa kyytiä töihin. :'D 30 min laittautumiseen, 10 min hieman heräämiseen, 30 min kävelyyn bussipysäkille, 10-15 min bussin odotteluun, 10 min töihin bussilla ja töissä n. 60 min aikaisemmin kun työvuoro alkaa. Ah, pienen paikkakunnan aamubussit on tosi aktiivisia, NOT.

  VastaaPoista
 10. hei missä kävit siellä sokkarilla kysyy sitä tettipaikkaa ku oon itekki kaverin kaa ajatellu mennä sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis no ku olin siel kauneusosastolla nii siitä kassalta vaa:)

   Poista