10/27/2013

KAUNIITA UNIA

1 2 3 4
5

kaiken muunkaa mulla on asiat hakusessa, paitsi tanssin ja siihe mää oon viimeaikoina kyl eniten keskittynytki. onks teillä sillee et keskitytte johonki tiettyyn asiaan ja unohatte/jätätte paljon pienemmälle osalle muut jutut? entiiä mut eriparilapaset on se juttu ja nyt meen kylpyy, heipodei.

4 kommenttia:

 1. sulla on aivan älyttömän hyvä kamera ja oon just samassa tilanteessa sun kans, keskityn tanssiin ihan täysillä ja kaikki muut jutut on jäänyt paljo vähemmälle.. mitä tanssia harrastat? haluisitko ammatin tanssista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeestaa mullo yks alkeellisimmista järkkäreistä ja haluisin kovasti jonku vähä enemmä vaativan mut nomoney. harrastan jazz showjazz ja street tanssia tällä hetkellä:)! ja haluisin sillee puoliks olla tanssia ja puoliks tehä jotai muuta juttua esim kuva artesaani!!

   Poista
 2. ihana takki!, mistä oot tollasen löytäny? :o ja ois kiva jos tekisit jonku tanssi videon/postauksen tanssista :) ois kiva nähä joku sun oma koreografia tai jotai xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voikiitti paljon:)! ja viimevuonna jostai lindexistä tyylii XD joo sellane on suunnitteilla kunha saan tarpeeks videomatskuu et viimestää keväällä tulee luultavasti jo aijemmi:)!!

   Poista