11/12/2013

MUOKKARI SM VK1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

vietin mun viime viikonlopun jäähallilla palellessa ja kuvia räpsiessä. olin siis muodostelmaluistelun sm ensimmäisissä valintakisoissa. oli huippua nähä kaikki maailmanhuiput samoissa kisoissa mun siskon kaa joitten joukkueella meni vieläpä tosi hyvin!! mitäs mieltä ootte kuvista joita räpsin sieltä? olis kiva saada jottai kommenttia kun viimepostauksen lokero näytti ainaki nollaa. 

20 kommenttia:

 1. tosi hienoi kuvia oot saanu ja ite tykkään kovasti kattoo aina taitoluistelua ku se on niin siistiä, ite kun oon niin kömpelö, hah :-D niillä on myös tosi kauniit asut aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii kiitos paljon:) ja niimpä, mut se onki aiva käsittämättömän vaikeeta ja vaatii iha hirveesti töitä!!

   Poista
 2. tosi mahtavia kuvia taas!! :) heh..

  VastaaPoista
 3. Noloo,PYYTÄÄ kommentteja. Haloo jokainen kommentoi Jos on sen arvonen teksti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanoin vain että olis kiva saada kommenttia välillä?:D kommenttis on nolo

   Poista
  2. hmm yhdyn ensimmäiseen mitkä nää "Kommentti kommentista" on sama kun menis facebookissa kerjäämään toisilta tykkäyksiä... ja ensimmäinen puhuu asiaa et vaan kestä kritiikkiä. muuten ei mitään valittamista hienoja kuvia ja kaikkea :)

   Poista
  3. kestän kritiikkiä joka on asiallisesti ja hyvin kirjoitettu ja arvostan sitä mut tollei "siis nii nolooo " tyyppisesti kirjoitetut kommentit nii :D ei. onha se sulle varmaa vaikee ymmärtää miltä tuntuu ku vaivalla teet postauksia ja etsaa yhtäkää kommenttia josset itse blogaa :) kiitos paljon!!

   Poista
 4. onko jaicalla vielä blogi?

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia, ja sulla on tosi hyvä kamera! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon!! ja itseasias on se sinäänsä iha hyvä kamera mut mä alan haluta jo vähä enemmä mahollisuuksia mun kameralta :)

   Poista
 6. tee postaus sun lempiblogeist!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasias voisin ku en oo pitkää aikaa tehny sellasta!!

   Poista
 7. ei toho aijempaa postauksee kommentoitu koska se oli sillee aika "turha" niinku, tai ku ei tol tyypil ollu mitenkää erikosiet vaatteetkaas nii tajuutko sillee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah joo tajuun ja oot varmaa oikeessa!

   Poista