1/05/2014

TYYLII ROVANIEMI

1 2 3 4 5
moiksuu. musta ei oo vähään aikaan kuulunu mitään, kun käytiin tossa rollossa pyörähtämässä. uudesta vuodestakaan en suoraasanottuna jaksanut postata. ängin tähän mukaan noita sädetikku kuvia plus noi kolme on rollosta. mentiin sinne siis heti 1.1 ja tultiin viimeyönä pois. yövyttiin helmin siskon kämpässä. ei hirveesti tehty muuta ku syöty ja makoiltu ja shoppailtu koska viimevuonna käytiin jo kaikki nähtävyydet läpi nii nyt päätettii rentoutua urakalla ja syötii joka ilta irttareita viideneuron edestä haha. kuvailin eilen eli meijän lähtöpäivänä tooosi lyhyen videopätkän, mutku en oo pitkää aikaa tehny videota nii saa kelvata. laittakaa laaduks hd!!

10 kommenttia:

 1. miten oot kuvannu vedenalla, upeen näköstä :-) ?

  VastaaPoista
 2. voitko tehdä postauksen miten teet noita sädetikku kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voinha mä ja se on oikeesti tosi yksinkertainen juttu:)!

   Poista
 3. Tosi ihana toi eka kuva !! :D mä oon aiva innoissani kun sulta on tullu uus postaus koska sun kuvat on niin ihania!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh eikä kiitos tosi paljon:)!! ihana kuulla!
   ja ekasta kuvasta propsit helmille

   Poista
 4. Tosi kiva kun teet aina välillä videoita myös!:-) Mikä gopro sulla on ja ootko ollu tyytyväinen? Itelläni on se nimittäin hankintalistalla.

  http://starrynight-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kiva kuulla:)!
   ja pakko sanoa etten oo ihan varma ku iskä myi tän mulle mutta veikkaisin että gopro surf edition mut en oo iha varma eli varmaa joku kakkonen XD ja oon kyl ollu tyytyväinen, niin paljon rennonpi ottaa videoo kun järkkärillä ja jälkikin on oikein hyvää :)!

   Poista
 5. tosi kivoja kuvia :) ja mahtava toi video :D

  VastaaPoista